Je bent hier:

Retourneren

Omdat wij geven om onze mooie aarde, hopen wij op zo min mogelijk retouren. Het kan zijn dat je een artikel wilt bestellen maar twijfelt over de kleur, maat of pasvorm.

Neem dan gerust contact op met onze winkel (06-47452683), onze medewerkers helpen je graag verder, zo is de kans groot dat je het voor jou perfecte artikel ontvangt.

Mocht het toch zo zijn dat je een besteld artikel wilt retourneren dan kan dat op 2 manieren:

1. Je artikel terug sturen.  

2. Artikel terugbrengen naar onze winkel, je kan dan een ander artikel uitzoeken of je ontvangt een tegoedbon. In de winkel geven wij geen geld terug.

Artikel terugsturen

1. Stuur een e-mail naar info@gewoongriet.nl, zodat wij je retour kunnen beoordelen en weten dat er een retourzending naar ons

onderweg is. Graag even het factuurnummer en je naam vermelden in deze e-mail. Wij adviseren je te wachten met retourzenden totdat je van ons een reactie hebt ontvangen.

2. Verpak je artikelen netjes, vermeld in de verpakking je naam en factuurnummer en stuur het retour. Dit is op eigen kosten en risico.

Ons retouradres is:

GewoonGriet

Engestraat 15

7411 LC Deventer

 

Is het artikel bij binnenkomst in de juiste staat, dan wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op je bankrekening.

De artikelen die je retour stuurt moeten aan de volgende eisen voldoen:

– Binnen 14 dagen na aankoop in de webwinkel heb je het recht om zonder opgaaf van reden je bestelde artikel retour te sturen.

– Het artikel dient in dezelfde staat retour te worden gezonden, zoals je het van ons hebt ontvangen. Dus met aangehecht (prijs)kaartje, in de originele verpakking en ongewassen en ongedragen.

– i.v.m. met hygiëne kunnen oorbellen niet geretourneerd worden.

Winkel retouren

Heb je iets gekocht in onze winkel, maar wil je dit artikel ruilen? Dat kan binnen 30 dagen na aankoop, mits in originele staat met aangehecht (prijs)kaartje en met de kassabon. Artikelen die afgeprijsd zijn, beschadigd of niet meer verkoopbare staat kunnen wij niet

terug nemen. Je kan een ander artikel uitzoeken of je ontvangt een tegoedbon. Wij geven geen geld retour bij artikelen die in onze winkel zijn aangeschaft.